ortak hatim

 

 

 
Anasayfa >> Oyun >> Spor>> Universe At War Demo 
Universe At War Demo   Bookmark and Share
 
 
Ekran Görüntüsü
 İndirilme: 334
 Rating: 4/5 |

İndirme sepetine
Güncel bilgi gönder
 Lisans: DenemeSürümü,TamSürüm$49.99
 Boyut / OS: 1,15 GB, Windows 2000/XP/Vista
 Eklenme tarihi: 17.04.2011 14:20:24
 Ekleyen: admin
 
Kullanıcı Önerileri Eğer daha önce kullandıysanız, önerir misiniz?
EVET (4)      HAYIR (4) Toplam (8) Kişi Oy Kullanmıştır Evet  Hayır
Yorum oku Yorum yaz Tavsiye Et
 
   Universe At War Demo  indir
Universe At War Demo    Universe at War: Earth Assault bu yılın Rise of Nations: Rise of Legends`ı olacak. Başka bir deyişle klasik gerçek zamanlı strateji oyunlarının 3 yeni etken ile yeniden varolması denebilir. Universe at War`da 3 farklı uzaylı ırkı ,ki bunlardan ikisi real-time strateji oyunlarında daha önce hiç görülmemiş şekillerde, var.


Dünyanın uzaylılar tarafından istila edilmesini konu alan Universe at War`da insan ırkı arka koltukta kalıyor bu sefer. İnsan ırkının dünyayı kurtarmak için çaresiz kaldığı bir zamanda istilacı uzaylı ırkına karşı şu ana kadar dünyada gizlenmiş olan Masari ırkı uyanıyor ve savunmaya geçiyor.

Bu üç ırkın farklılıkları son derece fazla. Novus ırkı yaptıkları binalar ile tüm harita genelinde birliklerini göz açıp kapayıncaya kadar kontrol edip hareket ettirebiliyorlar. Hierarchy ırkı ise tipik bir istilacı uzay rolü üstlenmiş durumda. Harvester`ları yani kaynak toplayıcı araçları bile son derece güçlü silahlar ile donatılmış durumda. Masari ırkı ise geleneksel bir savunma stratejisi teknolojisine sahip. Bina yapma yetenekleri ve üs savunma sistemler oldukça gelişmiş durumda. Ve hal böyle olunca oyundaki en pahalı birliklere ve en pahalı donanımlara sahip ırk Masari ırkı oluyor. Ayrıca Masari ırkının 2 farklı oyun modu da mevcut: Karanlık(Dark) ve Aydınlık(Light) mod. Bu modlar sayesinde oyun taktiğinize çok daha uygun ordu düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Universe at War`ın tek kişilik oyun bölümlerinde geleneksel real-time strateji oyunlarındaki bölümlere benzer bölümler oynanıyor. Novus`lar ile başlarsanız Hierarchy`lerin üzerine yürüyorsunuz. Ancak Masari`yi seçtiğiniz zaman işler değişiyor ve normal oyun dışına çıkılıyor. Global bir strateji oyununa dönüşüyor oyun. Tıpkı Risk oyunu gibi. Hangi bölgelere saldırı düzenleneceğini belirliyor ve sonrasında normal strateji oyunu haritalarında savaşlarınızı yapmaya başlıyorsunuz. Çok detaylı stratejiler yapmanıza gerek kalmıyor ancak stratejilerinizi çok ince detaylar ile planlarsanız işler çok rahat bir şekilde istediğiniz gibi gidebiliyor.

Campaign bölümünü bitirirseniz skirmish modunda zevkli haritalarda oyunlar oynayabiliyorsunuz. Ve tabi bir çok seçenek oluyor.


Oyunun en çok parladığı kısım çoklu oyuncu yani multiplayer bölümü. İnsanların karşı karşıya geldiği oyunlarda tüm silahlar aktif oluyor ve bu sayede oyundan alınan zevk doruğa çıkıyor. Tek kişilik oyundaki yapay zeka siz çabuk olmazsanız hemen tepenize üşüşebiliyor ancak bu taktik insanların karşı karşıya olduğu durumlarda pek rastlanmıyor. Universe at War rütbeli ve rütbesiz skirmidh modları ile istediğiniz oyun ambiansına da sahip olabiliyorsunuz. Conquer the World(Dünyayı fethet) modu ile tüm dünyanın kontrolünü ele almanızı sağlayabiliyorsunuz. Dünya üzerindeki bölgeleri teker teker savaşarak ele geçiriyorsunuz.

Önemli! Oyunu internet üzerinden oynamak için Live Gold Member olmanız gerekiyor. Oyunu satın almanız gerekiyor yani.

Oyun grafikleri de oldukça başarılı tasarlanmış. Tüm araçlar organik bir deri ile kaplı görünüyor. Çok detaylı görüntülemeler yapmak mümkün oluyor. Tabi ekran kartınız DirectX 10 destekli ise. Dx10 ile mükemmel oyunlar oynayabilirsiniz. Buna Crysis gibi oyunlar da dahil.

Ayrıca DirectX 9 ile de Universe at War`ı oynayabilirsiniz. Dx10 kadar başarılı olmasa da yine de grafik çözümlemelerini oldukça başarılı yapmışlar.


Oyun mükemmel bir başlangıç filmi ile başlıyor. Spielberg`in Dünyalar Savaşı`na benzer bir şekilde olan demo filminde insanların karşılarındaki istila makinelerine karşı çaresizlikleri betimleniyor.

Farklı ırklara sahip olan Universe at War gerçek anlamda çığır açabilecek bir oyun olarak görülmüyor. Ve Command & Conquer serisi son oyunundan daha iyi değil oyun. Ancak strateji oyunlarında olmayan belirgin yeni özellikleri sayesinde bu alanda iyilerden birisi olma yolunda ilerleyebilecek bir oyun.

En düşük Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: P4 2.0

GHz RAM: 512 MB RAM

Sabit disk alanı: 6 GB

Ekran Kartı: 128 MB VRAM DX9 uyumlu (ATI 9500 veya NVIDIA 6200)

Online Multi-player: P4 2.8 GHz 1GB RAM 256 MB VRAM


 
Tag: Universe At War Demo, , Universe,At,War,Demo,
 

başa dön

 

 

Üyelik sistemimiz forum sayfamıza kaydırılmıştır. Buradan forum sayfasına ulaşabilirsiniz.

 

 

 Bu kategorilere de göz atın.
  Donanim
  Özel Paketler
  Google
  Basic Kit
  Özel Çözümler
  Visual Basic
  Qbasic
  Projeler
  Pascal
  Java
  Diğer Diller
  Delphi
  C ve C++
  Programlama
  Yerel Sunucular
  Eklentiler ve Compon
  PHP
  Mirc
  Java, Javascript
  CGI-Perl
 

 
Son Eklenen Dokümanlar
1 Firefox ta localhost ayarı
2 Windows 7 Kurulumu Resimli Anlatım
3 Wibia toolbar artık her yerde
4 Windows Live Communications Platform Hatası ve Çöz
5 Veritabanına bağlanmak ve veri almak
6 CheckBox ile toplu silme
7 Veritabanından Rastgele Veri çekme (asp)
8 Veritabanı, kayıt ve silme işlemleri
9 Form bilgileri
10 ASPye giriş
 

 

 

 

 
Anasayfa | En Fazla indirilenler | Son Eklenenler | Son Etiketler | Canlı Tv | Dökümanlar | Haberler | İletişim | Google | Forum | Program indir
. Editörlük Başvurusu . Reklam

   © 2007 - 2009 indirme.net™ All rights reserved Duman Web Hizmetleri™.