ortak hatim

 

 

 
Anasayfa >> Windows >> Hobiler>> Rüya Günlüğü 3.5
Rüya Günlüğü  3.5 Bookmark and Share
 
 
Ekran Görüntüsü
 İndirilme: 224
 Rating: 4/5 |

İndirme sepetine
Güncel bilgi gönder
 Lisans: DenemeSürümü
 Boyut / OS: 5,22 MB, Windows (Tümü)
 Eklenme tarihi: 17.04.2011 14:10:27
 Ekleyen: admin
 
Kullanıcı Önerileri Eğer daha önce kullandıysanız, önerir misiniz?
EVET (5)      HAYIR (6) Toplam (11) Kişi Oy Kullanmıştır Evet  Hayır
Yorum oku Yorum yaz Tavsiye Et
 
   Rüya Günlüğü 3.5 indir
Rüya Günlüğü 3.5   Üreticiden:
Hepimiz rüya görürüz ama çok azımız rüyaların kendi derinliklerimizden getirdiği mesajın ne anlama geldiğini bilebiliriz. Aslında bu garip bir çelişkiyi ortaya çıkarır: «Kendimi en iyi ben tanıyorum ama derinliklerimden gelen mesajın ne olduğunu bilemiyorum. Bunun için bir başkasının yardımına ihtiyacım var. Beni benden daha iyi tanıyan biri nerede?» Bu sorunun cevabını biraz erteleyelim ve başka bir soruya cevap vermeye çalışalım: Rüyalar gerçekten uğraşmaya değer mi? Hemen cevaplayalım: Evet, uğraşmaya değer! Peygamberimizin hadîsinde, sadık rüyalara dikkat çekildi. Kur`ân-ı Kerim`de Hz.Yusuf`a rüya tabiri ilmi verildiği beyan edildi. Psikoloji ilmi ve psikoterapi metodları, rüya üzerine kuruldu. Psikoloji ilminin kurucuları olarak bilinen Freud, Jung, kendi ekollerini rüya üzerine geliştirdiler. Kısacası rüya üzerine kafa yormak boş bir iş değil.

Peki rüyaları tabir edecek bilgiyi nasıl elde edebiliriz? Şunu her zaman vurgulamak gerekir ki, rüyalar kendi hamurumuzdandır. Kendimizi tanıdığımız kadar rüyalarımızı anlayıp tabir edebiliriz. Bunun için ilk şart da kendi hakkımızdaki bilgimizi arttırmak, yaşadıklarımız ne kadar kuru gibi görünse de kendi kişiliğimizle olan bağını aramak olsa gerek. Bağ deyince, yaşadıklarımızı, tanıdıklarımızı, rüyalarımızı da bir yere bağlamak ve bunlar üzerine düşünmek bir zaruret.

İşte Rüya Günlüğü`nün amacı da bu noktada başlıyor: Rüyalarımızı, yaşadıklarımızı ve hayatımızdaki aktörleri not ederek unutmaktan kurtarmak ve birbirleri arasındaki irtibatı ortaya çıkarmak. Bir kez bu irtibat yakalandı mı, rüyalar kendiliğinden açık olur.

Bunun için bir bilgisayar programına ne ihtiyaç var; bir defter alırım, ona yazarım diyorsanız, size şunu söyleyeyim: Defterlere kaydettiğim yaklaşık bin-binbeşyüz rüya var. Falanca kişi ile ilgili bir rüya mı gördüm, istiyorum ki, daha önce bu kişi hakkında gördüğüm rüyalara bakayım ve o rüyalarda nasıl görünmüş, bileyim. Maalesef bu da defterlerle mümkün olmuyor.

Herhalde anlaşıldı: Rüya Günlüğü, ticari bir talebi karşılamaktan z
iyade şahsi bir ihtiyaçtan doğmuştur ve paylaşılmak istenen bir yardımcıdır.
Rüya Günlüğü, Türkiye`de ve Türkçe`de başka bir benzeri olmayan bir yazılım olduğunu ve bir ilk olduğunu da belirtelim. Umarım bu çalışmamız hem rüya mevzusuna hem de bu mevzuda ortaya konulacak yazılımlara bir ilk adım ve vesile olur!

Cevabını ertelediğimiz Beni benden daha iyi tanıyan biri nerede? sorusuna dönersek, bunun cevabı da rüyalarımızdadır! Rüya Günlüğü`nün amacı da onu takip etmektir.


 
Tag: Rüya Günlüğü, 3.5, Rüya,Günlüğü,
 

başa dön

 

 

Üyelik sistemimiz forum sayfamıza kaydırılmıştır. Buradan forum sayfasına ulaşabilirsiniz.

 

 

 Bu kategorilere de göz atın.
  Ses ve Müzik Araçlar
  Oynatıcılar ve İzlem
  Format Dönüştürücüle
  Şaka
  Zeka
  Mod ve Senaryo
  Dil Yamaları
  Yamalar
  Trainer
  Strateji
  Spor
  Simülasyon
  Puzzle
  Oyun Araçları
  Macera ve RPG
  Kart Oyunları
  Hile Programları
  Gazino ve Şans Oyunl
  Dos Oyunları
  Çocuklar İçin Oyunla
 

 
Son Eklenen Dokümanlar
1 Firefox ta localhost ayarı
2 Windows 7 Kurulumu Resimli Anlatım
3 Wibia toolbar artık her yerde
4 Windows Live Communications Platform Hatası ve Çöz
5 Veritabanına bağlanmak ve veri almak
6 CheckBox ile toplu silme
7 Veritabanından Rastgele Veri çekme (asp)
8 Veritabanı, kayıt ve silme işlemleri
9 Form bilgileri
10 ASPye giriş
 

 

 

 

 
Anasayfa | En Fazla indirilenler | Son Eklenenler | Son Etiketler | Canlı Tv | Dökümanlar | Haberler | İletişim | Google | Forum | Program indir
. Editörlük Başvurusu . Reklam

   © 2007 - 2009 indirme.net™ All rights reserved Duman Web Hizmetleri™.