ortak hatim

 

 

 
Anasayfa >> Oyun >> Aksiyon>> Shadowgrounds 
Shadowgrounds   Bookmark and Share
 
 
Ekran Görüntüsü
 İndirilme: 215
 Rating: 4/5 |

İndirme sepetine
Güncel bilgi gönder
 Lisans: Demo
 Boyut / OS: 370,00 MB, Windows (Tümü)
 Eklenme tarihi: 17.04.2011 14:10:27
 Ekleyen: admin
 
Kullanıcı Önerileri Eğer daha önce kullandıysanız, önerir misiniz?
EVET (4)      HAYIR (5) Toplam (9) Kişi Oy Kullanmıştır Evet  Hayır
Yorum oku Yorum yaz Tavsiye Et
 
   Shadowgrounds  indir
Shadowgrounds     Merlin Kazanından Alıntıdır...

Shadowgrounds da o bildik klişe uzay konulu oyunlardan biri gibi duruyor ekran görüntülerine bakıldığında veya konusu okunduğunda. Ve evet, onu ne silahları, ne de aksiyonu konusunda farklı kılan bir yanı yok. Alıştığınız silahlarla, alıştığınız karanlık koridorlarla dolu mekânlarda, alıştığınız müziklerle, alıştığınız basit görevleri ve alıştığınız şekilde yaratık tepeleyip ilerliyorsunuz; bunun yanı sıra oyunun Jüpiter’de geçiyor oluşu da her şeye klişelik üzerine klişelik ekliyor. Fakat anlamak mümkün değil ki bunun içerisinde nasıl bir büyü var da tüm bu sıkıntı dolu rutinlikler böylesi güzel bir biçimde harmanlanarak oyuna aktarılmış, dibe vurması gereken bütün özellikler yedi kat tepede yer alıyor? Yılın sürpriz oyunlarından birisine hazır olun; Shadowgrounds sizi anlayamayacağınız bir biçimde kendine hapsedip tutsak ediyor.

Playground

Dilerseniz bu enteresan oyuna klişe konusu ile başlayalım. 2030’lu yıllarda uzay araştırmaları Dünya’nın gündemindeki en önemli konu başlıklarından biri durumuna geliyor ve bu konuda Dünya sürekli uzay çalışmaları geliştiriyor. NASA ve Uluslararası Uzay Araştırma Birliği (ISEU)’nin bu konuda uğraş göstermesindeki amaç ise uzayda insan yaşamı için uygun gezegenin varlığını araştırmak. 2030’larda başlayan bu uğraşın neticesinde füzyon destekli uzay gemileri oluşturuluyor ve bu gemilerden biri olan Protoplastus insansız bir şekilde varabildiği yere kadar gidip araştırmalar yaparak insan yaşamına uygun yerler olup olmamasını araştırması için Dünya’dan uğurlanıyor. En nihayetindeyse 2050 yıllarında Jüpiter’in uydusu Ganymede insan yaşamı için uygun koşulları içeren bir yer olarak Dünya’ya bildiriliyor ve burada kurulacak bir yaşam alanı ile birlikte yeni bir insan kolonisinin burada da oluşturulması amaçlanıyor. 2070’lerde ise insanlar için bu gezegen üzerinde bir koloni sistemi oluşturuluyor ve çeşitli yapılar dikilerek normal bir insan yaşam alanı oluşturuluyor; isim olarak da “Yeni Atlantis” deniyor. 2100 yılına doğru buradaki insan nüfusu 8000’e kadar ulaştırılıyor. Ve işte tam da bu sırada Ganymede üzerinde yaşayan diğer yaratıklar baş göstermeye başlıyorlar, oyunumuza konu olan kısmında da insanlara saldırarak onların sonunu getirmeye çalışıyorlar. E biz de bunun olmaması için çalışıyoruz.

Oyundaki kahramanımız Wesley Tyler, Ganymede’de bulunan bir teknisyen. Günlük işleri ile meşgulken birdenbire kendini ucube yaratıklarla mücadele ederken buluyor ve tabii ki biz de. Ona yaratıkları temizlemesinde yardım etmeliyiz. Bu sırada kullanabileceğimiz çok sayıda silah ve etkileşimli cisimler oyun dünyasının her yanına dağılmış vaziyette, oyunu da kaba ve adi tabirle Doom’un tepe açısından oynananı diye size tanımlayabilirim. Kamera açımız karakteri tam merkeze almasa da neredeyse ortalıyor ve fareyi hareket ettirmemizle karakterin etrafında 360 derece dönebiliyoruz. Tür olarak TPS denilebilecek kamera açımızla birlikte oyun boyunca kontrolümüzdeki Wesley Tyler ile yaratıkları öldürerek ilerliyor ve onların köklerini kazımaya çalışıyoruz.


 
Tag: Shadowgrounds, , Shadowgrounds,
 

başa dön

 

 

Üyelik sistemimiz forum sayfamıza kaydırılmıştır. Buradan forum sayfasına ulaşabilirsiniz.

 

 

 Bu kategorilere de göz atın.
  Series 60
  Java Oyunları
  Cep Telefonu Oyunlar
  Uygulamalar
  Oyunlar
  BlackBerry - RIM
  Bilgisayar İçin Cep
  Video Klipler
  Temalar
  Melodiler
  Arka Planlar
  Arşiv Paketler
  Uygulamalar
  Oyunlar
  Apple iOS
  Uygulamalar
  Oyunlar
  Android
  İkon ve İşaret Araçl
  Video Klipler, Arşiv
 

 
Son Eklenen Dokümanlar
1 Firefox ta localhost ayarı
2 Windows 7 Kurulumu Resimli Anlatım
3 Wibia toolbar artık her yerde
4 Windows Live Communications Platform Hatası ve Çöz
5 Veritabanına bağlanmak ve veri almak
6 CheckBox ile toplu silme
7 Veritabanından Rastgele Veri çekme (asp)
8 Veritabanı, kayıt ve silme işlemleri
9 Form bilgileri
10 ASPye giriş
 

 

 

 

 
Anasayfa | En Fazla indirilenler | Son Eklenenler | Son Etiketler | Canlı Tv | Dökümanlar | Haberler | İletişim | Google | Forum | Program indir
. Editörlük Başvurusu . Reklam

   © 2007 - 2009 indirme.net™ All rights reserved Duman Web Hizmetleri™.