ortak hatim

 

 

 
Anasayfa >> Script >> Veritabanı Uygulamaları>> Microsoft SQL Server 2005 Express Edition 
Microsoft SQL Server 2005 Express Edition   Bookmark and Share
 
 
Ekran Görüntüsü
 İndirilme: 462
 Rating: 4/5 |

İndirme sepetine
Güncel bilgi gönder
 Lisans: Ücretsiz
 Boyut / OS: 53,51 MB, Windows 2000 Service Pack 4; Windows Server 2003 Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2
 Eklenme tarihi: 17.04.2011 14:06:26
 Ekleyen: admin
 
Kullanıcı Önerileri Eğer daha önce kullandıysanız, önerir misiniz?
EVET (5)      HAYIR (5) Toplam (10) Kişi Oy Kullanmıştır Evet  Hayır
Yorum oku Yorum yaz Tavsiye Et
 
   Microsoft SQL Server 2005 Express Edition  indir
Microsoft SQL Server 2005 Express Edition    Yeni nesil Microsoft SQL Server veritabanı motoru. Geliştiriciler içindir. Enterprise sürüm değildir.

Geliştiriciler sayfası (İngilizce)

 Üretici açıklaması

Yeni nesil veritabanı ve iş zekası ortamı SQL Server 2005 çıktı!

Microsoft SQL Server 2005, mobil el cihazlarından en üst düzey performans, erişilebilirlik ve güvenlik gerektiren veritabanı ve çok terabyte’lık veri ambarı uygulamalarına kadar ölçeklenebilen, kolay kurulan ve kolay yönetilebilir bir ortam sağlıyor.

Günümüzde işletmeler, daha fazla veriye dayanan etkin kararları çok daha hızlı bir şekilde vermeye çalışırken, uygulama geliştiricilerin üretkenliğini ve esnekliğini arttırmak, sürekli artan talep ve isteklere ölçeklebilir yapılarla destek sağlamaya çalışırken de, bilgi teknolojisi yatırımlarının bütçesini azaltmak gibi birçok zorlukla karşılaşmaktadır.

Microsoft, SQL Server 2000’in güçlü özellikleri üzerine geliştirdiği SQL Server’ın yeni sürümü ile işletmelerin tüm bu zorlukları gidermesini hedeflemektedir. Microsoft SQL Server 2005, işletmelerin veri ve iş zekası uygulamalarına üst düzey güvenlik, ölçeklenebilirlik ve erişilebilirlik sağlarken bu uygulamaların daha kolay geliştirilmesini, kurulmasını ve yönetilmesini sağlayan yeni nesil veri yönetimi ve veri analiz çözümüdür.

SQL Server 2005 veri ortamında birbiriyle bütünleşik ve süpriz ek yatırım maliyeti gerektirmeyen tüm servis ve araçlar birarada yer almaktadır. İlişkisel veritabanı, Replikasyon servisleri, Uyarı servisleri, Raporlama Servisleri, Analiz Servisleri ve Entegrasyon servisleri SQL Server 2005’in en temel servisleridir.

SQL Server 2005 ile birlikte aynı zamanda çıkan yeni nesil uygulama geliştirme platformu Visual Studio 2005, veritabanı uygulama geliştiricilerine eşsiz bir entegrasyon ve üretkenlik sağlamaktadır. SQL Server 2005, Microsoft Office, SharePoint Portal Server ve diğer yazılım firmalarının uygulamaları ile de entegre bir şekilde çalışmakta ve üretilen bilginin çok hızlı ve etkin bir şekilde kullanılması ve yayınlanmasını sağlamaktadır.

SQL Server 2005, veri yönetimi, uygulama geliştirimi ve iş zekası çözümleri için birçok yeni özellik ve gelişme getirmektedir.

Geliştirilmiş üst düzey Veri Yönetimi özellikleri ile SQL Server 2005, rutin yönetim işlerinin otomatikleştirilmesi sonucu veritabanı yöneticilerine daha yüksek değerli ve proaktif işlere odaklanmalarına yardımcı olmaktadır. İşletmelerin ihtiyacı olan yüksek performansın yanında üst düzey güvenilirlik ve erişebilirlik “failover clustering”, “database mirroring”, “Online indexing”, “partitioning”, dinamik konfigurasyon, “hot memory swapping” gibi teknolojilerle etkin bir şekilde sağlanmaktadır. SQL Server’a her durumda erişilebilmesini sağlayan atanmış yönetici erişimi, tüm servislerin SQL Server Management Studio üzerinden tek bir ortamdan yönetilebilmesi, hızlı problem tespiti ve çözümünü sağlayan araçları SQL Server 2005 ile gelen diğer önemli veri yönetimi özellikleridir. SQL Server 2005 ile 32-bit ve 64-bit ortam desteği yanında x64 ortamı desteği de gelmektedir. Microsoft, SQL Server 2005’te güvenliği de en ön planda tutmuştur. SQL Server 2005’le gelen güvenlik araçları, detaylı yönetim hakları ve arttırılmış şifreleme özellikleri ile üst düzey güvenlik sağlanmaktadır.

SQL Server 2005’in yeni Uygulama Geliştirme özellikleri ve Visual Studio 2005’in kapsamlı uygulama geliştirme ortamı ile sıkı entegrasyonu küçük büyük tüm proje ekiplerinin güvenilir veritabanı uygulamalarını çok hızlı bir şekilde geliştirmelerini sağlamaktadır. Takım birlikte çalışabilirliğini üst düzeye çıkartan Visual Studio 2005 Team Services ve kaynak kodu kontrol ortamı entegrasyonu ile veritabanı uygulama geliştiricileri çok daha etkin çalışabilmektedir. Common Language Runtime (CLR) entegrasyonu ve Service Broker özelliği veritabanı uygulama geliştiricilerine çok önemli üretkenlik artışları ve esneklik getirmektedir.

SQL Server 2005, sağladığı bileşen ve araçlar ile uçtan uca kapsamlı ve yüksek performanslı İş Zekası (BI) çözümleri geliştirilmesini sağlamaktadır. Raporlamanın OLAP ile gerçek entegrasyonu ve Unified Dimensional Model (UDM) ile komplex veri modelleri senaryolarının desteklenmesi önemli özelliklerdendir. SQL Server 2005 Veri analizi, Veri ambarı, Veri madenciliği, Raporlama bileşenleri ile işiniz için çok kritik olan bilgiye zamanında çok hızlı bir şekilde ulaşıp kısa sürede rekabet avantajları elde etmeniz mümkün olacaktır.

SQL Server 2005 hakkında daha detaylı bilgiye aşağıdaki linkteki Microsoft web sitesinden ulaşalabilirsiniz.

http://www.microsoft.com/sql


 
Tag: Microsoft SQL Server 2005 Express Edition, , Microsoft,SQL,Server,2005,Express,Edition,
 

başa dön

 

 

Üyelik sistemimiz forum sayfamıza kaydırılmıştır. Buradan forum sayfasına ulaşabilirsiniz.

 

 

 Bu kategorilere de göz atın.
  Network
  Hızlandırıcı
  Güvenlik
  Ftp
  E-Mail
  Dosya İndirme Yöneti
  Dosya Paylaşımı
  Chat
  Çeşitli Araçlar
  Çevirmeli Ağ ve Araç
  Arama Programları
  Yiyecek ve İçecek
  Tarih
  Takvimler, Planlayıc
  Sözlük, Dil ve Çevir
  Spor
  Soy Ağacı
  Sağlık ve Beslenme
  Programlama Eğitim
  Müzik
 

 
Son Eklenen Dokümanlar
1 Firefox ta localhost ayarı
2 Windows 7 Kurulumu Resimli Anlatım
3 Wibia toolbar artık her yerde
4 Windows Live Communications Platform Hatası ve Çöz
5 Veritabanına bağlanmak ve veri almak
6 CheckBox ile toplu silme
7 Veritabanından Rastgele Veri çekme (asp)
8 Veritabanı, kayıt ve silme işlemleri
9 Form bilgileri
10 ASPye giriş
 

 

 

 

 
Anasayfa | En Fazla indirilenler | Son Eklenenler | Son Etiketler | Canlı Tv | Dökümanlar | Haberler | İletişim | Google | Forum | Program indir
. Editörlük Başvurusu . Reklam

   © 2007 - 2009 indirme.net™ All rights reserved Duman Web Hizmetleri™.