ortak hatim

 

 

 
Anasayfa >> Windows >> ERP/CRM ve Yönetim Uygulamaları >> Takip ve Bilgi Kaydı Yönetimi>> Ürün Destekleme Otomasyonu 
Ürün Destekleme Otomasyonu   Bookmark and Share
 
 
Ekran Görüntüsü
 İndirilme: 337
 Rating: 4/5 |

İndirme sepetine
Güncel bilgi gönder
 Lisans: Ücretsiz
 Boyut / OS: 29,00 MB, Windows XP
 Eklenme tarihi: 17.04.2011 14:20:25
 Ekleyen: admin
 
Kullanıcı Önerileri Eğer daha önce kullandıysanız, önerir misiniz?
EVET (5)      HAYIR (5) Toplam (10) Kişi Oy Kullanmıştır Evet  Hayır
Yorum oku Yorum yaz Tavsiye Et
 
   Ürün Destekleme Otomasyonu  indir
Ürün Destekleme Otomasyonu   

 CKS Full Kurulum [ 20 Mb ]

 CKS PowerPoint Tanıtımı [ 524 Kb ] 

ÇKS “ÇİFTÇİ KAYIT SİSTEMİ OTOMASYONU” ÖZELLİKLERİ


          30 nisan 2003 tarih ve 25094 sayılı resmi gazetesinde yayınlanan PAMUK-YAĞLIK AYÇİÇEĞİ-SOYA FASÜLYESİ-KANOLA-ZEYTİNYAĞI ve FINDIK ( ileride çay ve desteklenecek diğer ürünler) satışında üreticilere destekleme primi ödenmesine ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı uygulama tebliğinin İl ve İlçe Müdürlüklerince uygulanması sırasında işleri kolaylaştıran tebliğin tüm eklerini sağlıklı bir şekilde yazdıran, doğru ve kısa zamanda işlemlerin sonuçlandırılmasını  sağlayan  bu program kullanımınıza sunulmuştur.Doğrudan gelir desteği ve çiftçi kayıt sistemi projesindeki Excel bilgileri bu programa yüklenebilmekte dolayısıyla kayıtlı çiftçilerle ilgili bilgilerin tekrar girilmesi gibi bir uğraşı ortadan kaldırmaktadır. 2003/ 10-11-12 sayılı tebliğlerin eklerinde belirtilen formların doğru bir şekilde çıkarılmasını sağlayan “ÜRÜN DESTEKLEME OTOMASYON” yazılım programı siz fedakar tarım camiası çalışanlarının yoğun mesaisini kolaylaştırarak zevkli  hale getirecektir. 

ANA MENÜ 

             Kullanıcının program içinde kolaylıkla istediği yere ulaşması ve programı kullanırken bir çok rakam ve yazıyı yazmadan kullanmasını sağlayacak  yazılım gerçekleştirilmiştir. 

A ) İLÇE VE KÖY TANIMLARI  

            Doğrudan gelir desteği için hazırlanan Excel bilgileri yüklendiğinde İlçe ve Köy bilgileri otomatik olarak yüklenmekte ve istenirse manuel olarak ta giriş yapılabilmekte daha sonra program içinde bu bilgiler otomatik olarak kullanılmaktadır. 

B ) DEĞİŞKENLER 

            Sonuç olarak alınacak formlarda bulunan onaylayan, kontrol eden, dolduran ve komisyon üyelerinin girişleri yapılmakta formaların altına otomatik yazılması sağlanmaktadır. 

C ) ÜRÜN TANIMLARI 

            Yazılım programı  şimdilik 6 ürün için ortak hazırlanmıştır. Bu ürünlerin girilmesi, destekleme miktarı olan rakam yazılarak hakediş belgesinde hesapların yapılması sağlanmakta, dönümden alınacak azami miktar yazılmakta buda çiftçinin fazla ürün getirdiğinde oto kontrolünü yapmaktadır. Ürün için kullanılan sertifikalı ve sertifikasız tohum çeşitleri girilmekte programın kullanılması sırasında tohum çeşitlerinin her defasında yazılması işlemini ortadan kaldırmaktadır. 

D) FİRMA TANIMLARI 

            Tüm ürünler ile ilgili alım yapan firmaların kodu, hangi ürünü aldığı, adı, firma adı,vergi dairesi, vergi no, adresi, telefon numarası girilmekte bu bilgiler tebliğin ekleri olan formlar çıkartılırken otomasyonu sağlamaktadır.  

E) EXCEL – MY SQL 

            Doğrudan gelir desteği çalışmasında Excel formatında yazılan çiftçi bilgilerinin bu programa tekrar yazmaya gerek kalmadan otomatik olarak yüklenmesini sağlamaktadır. 

F ) VERİ TABANI YEDEKLEME    

            Girilen bilgilerin silinme vs. nedenlerle kaybolmaması  için kullanıcının verileri yedeklemesini sağlamaktadır. 

G) ÜRÜN SEÇİMİ      

            Yazılım programı ilçede kullanılan her ürün için ayrı ayrı bilgi yüklemekte bir kullanıcı bu bölüme yazılan her ürün için aynı yazılımı kullanabilmektedir. Kullanıcı ürün seçerek programa girmekte ve bu üründe her türlü işlemi yapabilmektedir.başka ürün için bilgi girişi yapabilmek için bu bölümde istediği ürünü seçmektedir.Bu bölüme yazılan her ürün için program yeni bir bölüm oluşturmakta dolayısıyla kaç ürüne destekleme verilirse verilsin program her ürün için istenilen sonucu verebilmektedir. 

H) KAYIT İŞLEMLERİ 

            Tek sayfa iki bölümden oluşmaktadır. 1. bölümde Doğrudan gelir desteği Excel yazılımından yüklenen bilgiler otomatik olarak gelmekte eksik olan kısımlar kullanıcı tarafından doldurulmaktadır. Doğrudan gelir desteği çerçevesi içerisinde çiftçinin ektiği alan miktarı da bu bölümde görülmektedir. Bu bölümde kayıt gezgininden çiftçi kayıt sorgulama bölümüne geçilmekte D.G.D Excel yazılımı içinde sorgulama yapılabilmekte kaydı olan çiftçinin bilgileri  kayıt işlemlerine aktarılmaktadır. Eksik bilgiler kullanıcı tarafından doldurulabilmekte ve kayıt edilmektedir. Ayrıca raporlar bölümünde tüm ürünlerde kaydı yapılan çiftçinin vermesi gereken tebliğdeki taahhütname boşlukları otomatik  doldurularak yazdırılmaktadır. Zeytinyağı destekleme tebliğine göre prime esas toplam zeytinyağı raporu buradan alınmaktadır. Zeytin ve diğer ürünler için tebliğde istenen diğer raporlar ana mönüdeki raporlar bölümünde alınmaktadır. 

            2. bölümde tapu bilgileri kısmında çiftçinin tapu bilgileri girilmekte pamuk, soya fasulyesi, ayçiçeği ve kanola ürünleri için  sertifikalı , sertifikasız ekiliş miktarları , çeşitleri ve kullanılan tohumun miktarları ve diğer bilgiler girilmektedir. Zeytin ve çay ürünü için sadece belgelenen arazi dekarı yazılmaktadır.2. bölüm fatura bilgileri kısmında fatura ile ilgili bilgiler yazılmaktadır. Bu bölümde çiftçinin ekiliş miktarları toplanmakta getirdiği fatura toplamı azami alınan ürün miktarını geçiyorsa kullanıcı uyarılmaktadır. 

I ) ÇİFTÇİ KAYIT SORGULAMA 

            Bu bölümde D.G.D. Excel yazılımı içinde yüklenen ve daha sonra kaydı yapılan çiftçi bilgilerinde her bilgi için ayrı ayrı sorgulama yapılmasını sağlamakta ve bulunan çiftçi bilgileri kayıt için kullanılacak kayıt işlemleri bölümlerine aktarılmaktadır. 

İ) HIZLI KAYIT SORGULAMA 

            Bu bölümde TC kimlik numarasına göre kayıtlı çiftçi bulunmakta ve kayıt işlemleri bölümüne direkt geçilmektedir.  

J) RAPORLAR    

            Tebliğlerdeki formları ayrıca yazmaya  gerek kalmadan tam ve doğru olarak hesaplamalarını yaparak yazdırmaktadır. 

2 bölümden oluşmaktadır.  

              1. bölüm pamuk, ayçiçeği, soya fasulyesi ve kanola,çay gibi ürünler için tebliğin istediği  

                          1) Alıcı bazında rapor 

                          2) Hak ediş belgesi 

                          3) Köy bazında ekim alanları ve üretim tespit formu 

                          4) İlçe bazında ekim alanları ve üretim tespit formaları yazdırılmaktadır. 

              2.bölüm zeytin yağı için tas iriye faturalarının dökümü ve hak ediş belgesini yazdırmak için kullanılmaktadır. 

            Tüm ürünler için çiftçinin vermesi gereken taahhütname ve sadece zeytinyağı için prime esas toplam zeytinyağını gösterir belge kayıt işlemleri kısmındaki rapor butonundan alınmaktadır. 

             FINDIK alanlarının tespiti projesinde kayıt yapılan çiftçi için Beyanname Alındı Belgesi,köy bazında kütük ,Fındık Üretici Belgesi otomatik olarak alınabilmektedir.Fındık Üretici Belgesi Arkalı önlü tek yaprak olmakta 10 parselle ilgili bilgiler yazdırılabilmektedir.İstenilen boyutta olacak olan bu belge istenirse naylon kaplanarak veya naylon kap içinde çiftçiye verilebilmektedir. 

K) DESTEKLEME GİRİŞİ(D.G) YAPILAN ÇİFTÇİLER 

            Bu bölümde seçilen ürüne göre fatura tapu bilgileri yazılan çiftçiler alfabetik köy sırasına göre görülmekte herhangi bir bilgiye göre sorgulama yapılabilmekte bulunan çiftçinin kaydına gidilebilmektedir. 

          PROGRAM  AĞ SİSTEMİNDE ÇALIŞMKTA OLUP İSTENİLDİĞİ  SAYIDA  BİLGİSAYAR TARAFINDAN KULLANILABİLMEKTEDİR.


 
Tag: Ürün Destekleme Otomasyonu, , Ürün,Destekleme,Otomasyonu,
 

başa dön

 

 

Üyelik sistemimiz forum sayfamıza kaydırılmıştır. Buradan forum sayfasına ulaşabilirsiniz.

 

 

 Bu kategorilere de göz atın.
  E-Kitap ve Edebiyat
  Din
  Ders Araçları
  Çocuklar ve Veliler
  Çeşitli Eğitim
  Bilim
  Şifreleme
  Yedekleme
  Skinler (Görünüm Değ
  Msn Messenger
  Dil Yamaları
  Diğer Yamalar
  Yama, Güncelleme, Ek
  Sistem Araçları
  Programlama Araçlar
  Program Kaldırıcılar
  Otomasyon Yazılımlar
  Okuyucular
  Web
  Kırıcılar
 

 
Son Eklenen Dokümanlar
1 Firefox ta localhost ayarı
2 Windows 7 Kurulumu Resimli Anlatım
3 Wibia toolbar artık her yerde
4 Windows Live Communications Platform Hatası ve Çöz
5 Veritabanına bağlanmak ve veri almak
6 CheckBox ile toplu silme
7 Veritabanından Rastgele Veri çekme (asp)
8 Veritabanı, kayıt ve silme işlemleri
9 Form bilgileri
10 ASPye giriş
 

 

 

 

 
Anasayfa | En Fazla indirilenler | Son Eklenenler | Son Etiketler | Canlı Tv | Dökümanlar | Haberler | İletişim | Google | Forum | Program indir
. Editörlük Başvurusu . Reklam

   © 2007 - 2009 indirme.net™ All rights reserved Duman Web Hizmetleri™.