ortak hatim

 

 

 
Anasayfa >> Windows >> Yeniler>> World Soccer Winning Eleven 8 International  
World Soccer Winning Eleven 8 International    Bookmark and Share
 
 
Ekran Görüntüsü
 İndirilme: 1004
 Rating: 4/5 |

İndirme sepetine
Güncel bilgi gönder
 Lisans: Demo
 Boyut / OS: 199,00 MB, Windows98SE, Me, 2000, XP
 Eklenme tarihi: 17.04.2011 14:20:24
 Ekleyen: admin
 
Kullanıcı Önerileri Eğer daha önce kullandıysanız, önerir misiniz?
EVET (5)      HAYIR (6) Toplam (11) Kişi Oy Kullanmıştır Evet  Hayır
Yorum oku Yorum yaz Tavsiye Et
 
   World Soccer Winning Eleven 8 International   indir
World Soccer Winning Eleven 8 International    
Oyunun genel olarak grafiklerine bakarsak çok gerçekçi göründüğünü söyleyebiliriz. Oyuncuların modellemeleri, yüzleri, sahalar ve stadlar çok güzel yapılmış. Oyunlardan pek anlamayan ebeveynleri gerçek maç diye kısa bir süreliğine kandırmanız bile mümkün :) Oyunun grafikleri bir futbol oyunu için şu ana kadar yapılmış en iyi ve gerçekçi grafikler. Bazı oyuncular tamamıyla aynı yapılmış neredeyse. Roberto Carlos, Aimar gibi oyuncuların yüzleri benlerine kadar detaylandırılmış. Ama tabi bazı futbolcuları KCET ısrarla alakasız yapıyor.

Gelelim WE`ın en iddialı olduğu bölümlerden birine; oynanış. Oyun her seride çok daha iyi oynanırlığa sahip oluyor. Öyle ki, bir seriyi uzun süre oynadıktan sonra eski bir versiyonu açarsanız o oyun size oynanış açısından çok vasat geliyor. Ayrıca dikkatimi çeken bir şey var ki bu KCET`in en sevdiğim özelliklerinden. Oyunu oynarken bazen arkadaşlar arasında oyunun şurası saçma veya eksik diye muhabbet ederiz. KCET adeta odalarımıza dinleme cihazı koymuş gibi bunların büyük bölümünü sonraki versiyonlarda düzeltir. WE 9`da da yine birtakım eksikleri düzelteceklerinden eminim. Evet, WE8:INT harika bir oyun olmasına rağmen halen bazı eksikleri de var, gerek oynanış gerekse de diğer yönlerden.

Ayrıca oynanış açısından WE 8`den farklı olarak şunu farkettim; artık oyuncular çok daha kıvrak ve hızlı dönüşler yapabiliyorlar. Bir ara acaba Controller S çok hassas da o yüzden mi hemen dönüyorlar diye düşündüm ama bu olsa bile bir yere kadar değil mi? Örneğin Recoba ile topu birden alıp dümdüz kaleye gitmek istiyorum ama oyuncu sağa ve sola dönüşler yaparak bana vakit kaybettirebiliyor. Bunun yanı sıra WE 8`den farklı olarak oyuncuların top kontollerinin biraz farklılaştığını farkettim. Defansta paslaşırken adamınız topu kontrol edemeyip gol yemenize neden olabiliyor, bu çok can sıkıcı ama oyuna gerçekçilik katıyor. Ayrıca paslar PES 4`teki gibi WE 8`e göre daha iyi bir duruma getirilmiş, daha hızlı gidiyorlar. WE 8`de tıngır mıngır giden paslar bizi gerçekten sinir ediyordu. Bunun dışında futbolcuların attığı şutlar da biraz gözden geçirilmiş, uzaktan daha etkili şutlar atabiliyoruz bu oyunda. WE 8`de uzaktan attığımız bazı şutlar kaleye bile yetişmiyordu hatırlarsanız, müsait pozisyondayken bile! O anda nerede PS1 ve ISS Pro Evolution`daki Batistuta ile uzaktan vurduğumuz füze gibi şutlar diye de düşünmüyor değiliz. KCET`inin bunu da geliştirip daha güzel hale getireceğini umuyorum.

Şutlar dışında kaleciler de daha bir kaplanlaştırılmış. Bu iyi bir gelişme, her gol pozisyonunda gol atarsak nasıl heyecanlanacağız, öyle değil mi? Kanattan topu getirip yerden içeri açarsanız büyük ihtimalle gol atacaksınız, eski oyunlarda da bulunan bu sorun çok sinir bozucu. Bu klasik ve etkili metodu durmadan uygulayan rakibinize pis pis bakmanız işten bile değil. Sistem gereksinimleri: 800MHz CPU, 128MB RAM, 100MB disk alanı.

Açıklama: www.trgamer.com


 
Tag: World Soccer Winning Eleven 8 International , , World,Soccer,Winning,Eleven,8,International,,
 

başa dön

 

 

Üyelik sistemimiz forum sayfamıza kaydırılmıştır. Buradan forum sayfasına ulaşabilirsiniz.

 

 

 Bu kategorilere de göz atın.
  Video Araçları
  Uygulamalar Masaüstü
  Temalar Masaüstü
  Kabuk & Masaüstü Yön
  Font Araçları
  Font
  Ekran Koruyucu
  Eğlence Masaüstü
  Duvar Kağıdı
  Çeşitli Masaüstü Ara
  Başlangıç Ekranları
  Alarmlar ve Saatler
  İnternet Araçları
  Sistem Güncelleştirm
  Araçlar ve Yönetim
  İnternet Araçları
  İletişim
  Irc
  İnternet ve Ağ
  Oyun
 

 
Son Eklenen Dokümanlar
1 Firefox ta localhost ayarı
2 Windows 7 Kurulumu Resimli Anlatım
3 Wibia toolbar artık her yerde
4 Windows Live Communications Platform Hatası ve Çöz
5 Veritabanına bağlanmak ve veri almak
6 CheckBox ile toplu silme
7 Veritabanından Rastgele Veri çekme (asp)
8 Veritabanı, kayıt ve silme işlemleri
9 Form bilgileri
10 ASPye giriş
 

 

 

 

 
Anasayfa | En Fazla indirilenler | Son Eklenenler | Son Etiketler | Canlı Tv | Dökümanlar | Haberler | İletişim | Google | Forum | Program indir
. Editörlük Başvurusu . Reklam

   © 2007 - 2009 indirme.net™ All rights reserved Duman Web Hizmetleri™.