ortak hatim

 

 

 
Anasayfa >> Mac >> İnternet Araçları>> Skype Mac
Skype  Mac Bookmark and Share
 
 
Ekran Görüntüsü
 İndirilme: 675
 Rating: 4/5 |

İndirme sepetine
Güncel bilgi gönder
 Lisans: Ücretsiz
 Boyut / OS: 25,50 MB, Mac Os X
 Eklenme tarihi: 17.04.2011 14:19:12
 Ekleyen: admin
 
Kullanıcı Önerileri Eğer daha önce kullandıysanız, önerir misiniz?
EVET (7)      HAYIR (9) Toplam (16) Kişi Oy Kullanmıştır Evet  Hayır
Yorum oku Yorum yaz Tavsiye Et
 
   Skype Mac indir
Skype Mac  
Skype, dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir kişiyi Skype üzerinden ücretsiz aramanıza imkan tanıyan küçük bir yazılımdır. Ve görüşmeler ücretsiz olmasına rağmen, gerçekten mükmmel kalitede. Eğer siz ve arkadaşlarınız, aileniz ya da iş bağlantılarınız web kamerası kullanıyorsa, ücretsiz görüntülü görüşme de yapabilirsiniz. Hatta sabit hatları ve cep telefonlarını dakikası gerçekten ucuz ücretlerle arayabilirsiniz.

Yalnızca aramaktan daha fazlasını yapın

GruplaAnlık mesajlaşma programlarında olduğu gibi, Skype`yi kullanarak yazılı sohbet edebilirsiniz ve bir seferde yalnızca bir kişiyle değil, grup yazılı mesajlaşmasıyla 100`e kadar kişiyle yazılı sohbet edebilirsiniz. Grup mesajlaşmasız gerçekten güzel olduysa bir yer işareti ekleyebilir ve daha sonra bu mesajlara ulaşabilirsiniz; aile veya iş irtibatlarıyla yapılan düzenli yazışmalar için çok faydalıdır.

Konuşacak kişiler bulun

SadeceSadece irtibat bulup irtibat listenize ekleyin ve listenizdeki kişilerin çevrimiçi, çevrim dışı, meşgul veya bilgisayarının başında olup olmadığını görün.

İrtibatlarıİrtibatları aktarma özelliği sayesinde, zaten Skype`de olan irtibatlarınız arasından kişiler bulabilirsiniz. Henüz Skype kullanmıyor olsalar bile, Microsoft Outlook® irtibatlarınızı doğrudan Skype`den arayabilirsiniz.

PaylaşımlıPaylaşımlı Gruplar irtibat listeniz arkadaşlar ve ailenizle dolu olduğunda faydalıdır. İrtibat grupları oluşturarak ve yöneterek listenizi düzenleyebilirsiniz. Ve Paylaşımlı Gruplarla, tüm arkadaşlarınız veya en son proje grubunuz irtibatı sürdürebilir ve gruba yeni bir kişi katıldığında otomatik olarak grup güncellenir.

İşe yarıyor. Endişelenmeyin

SkypeSkype pek çok bilgisayar türünde çalışır — Windows, Mac OS X, Linux ve Cep Bilgisayarları. Tüm bilgisayar türleri arasında arama, yazılı mesajlaşma ve dosya aktarım özellikleri kullanılabilir.

ŞifrelemeSkype telefon görüşmelerini, yazılı mesajları ve dosya aktarımlarını internetten göndermeden önce otomatik olarak şifreler ve bu sayede kimse görüşmenize, metninize veya aktardığınız dosyaya ulaşamaz.

Düşük ücretli faydalı şeyler

Skype`deki herhangi bir kişi ile internetten ücretsiz konuşabilirsiniz ve bunu her zaman yapabileceksiniz. Skype`de yapabileceğiniz ücretsiz olmayan (ancak yine de çok hesaplı) faydalı başka şeyler de var.

SkypeOut SkypeOut Skype`den sabit hatları ve cep telefonlarını aramak için ucuz bir yoldur. Ayrıca SkypeOut`u kullanarak aramaları Skype`den ev numaranıza veya cep numaranıza yönlendirebilirsiniz.

SkypeIn SkypeIn arkadaşlarınızın arayabileceği bir numaradır ve siz Skype`den cevap verebilirsiniz. Sunulan yerlerden bir veya birkaçında numara alabilir ve dünyanın her yerinden gelen telefonları Skype`den kabul edebilirsiniz.

Skype Skype Sesli Mesaj, meşgul veya çevrimdışı olduğunuzda sizin yerinize cevap verir.

Skype Skype SMS Skype`den arkadaşlarınızın cep telefonlarına SMS mesajları göndermenize imkan tanır.


 
Tag: Skype, Mac, Skype,
 

başa dön

 

 

Üyelik sistemimiz forum sayfamıza kaydırılmıştır. Buradan forum sayfasına ulaşabilirsiniz.

 

 

 Bu kategorilere de göz atın.
  Çevirmeli Ağ ve Araç
  Arama Programları
  Yiyecek ve İçecek
  Tarih
  Takvimler, Planlayıc
  Sözlük, Dil ve Çevir
  Spor
  Soy Ağacı
  Sağlık ve Beslenme
  Programlama Eğitim
  Müzik
  Matematik
  Hobiler
  Ev Envarteri
  E-Kitap ve Edebiyat
  Din
  Ders Araçları
  Çocuklar ve Veliler
  Çeşitli Eğitim
  Bilim
 

 
Son Eklenen Dokümanlar
1 Firefox ta localhost ayarı
2 Windows 7 Kurulumu Resimli Anlatım
3 Wibia toolbar artık her yerde
4 Windows Live Communications Platform Hatası ve Çöz
5 Veritabanına bağlanmak ve veri almak
6 CheckBox ile toplu silme
7 Veritabanından Rastgele Veri çekme (asp)
8 Veritabanı, kayıt ve silme işlemleri
9 Form bilgileri
10 ASPye giriş
 

 

 

 

 
Anasayfa | En Fazla indirilenler | Son Eklenenler | Son Etiketler | Canlı Tv | Dökümanlar | Haberler | İletişim | Google | Forum | Program indir
. Editörlük Başvurusu . Reklam

   © 2007 - 2009 indirme.net™ All rights reserved Duman Web Hizmetleri™.