ortak hatim

 

 

 
Anasayfa >> Windows >> Antivirüs>> Panda Internet Security 2011
Panda Internet Security  2011 Bookmark and Share
 
 
Ekran Görüntüsü
 İndirilme: 225
 Rating: 4/5 |

İndirme sepetine
Güncel bilgi gönder
 Lisans: DenemeSürümü,TamSürüm$69.95
 Boyut / OS: 59,40 MB, Windows XP/Vista/7
 Eklenme tarihi: 17.04.2011 14:06:26
 Ekleyen: admin
 
Kullanıcı Önerileri Eğer daha önce kullandıysanız, önerir misiniz?
EVET (6)      HAYIR (6) Toplam (12) Kişi Oy Kullanmıştır Evet  Hayır
Yorum oku Yorum yaz Tavsiye Et
 
   Panda Internet Security 2011 indir
Panda Internet Security 2011   Panda Internet Security, internet aktivitelerinizi güven içerisinde yapmanıza olanak tanıyan gelişmiş bir güvenlik yazılımıdır. Bilgisayarınızı ve kişisel bilgilerinizi virüslere, casus yazılımlara, rootkitlere, hackerlara, kimlik hırsızlarına ve tüm diğer internet tehlikelerine karşı korur. Sahip olduğu ebeveyn kontrol yazılımı sayesinde çocuklarınızın ve ailenizin internette güven içerisinde dolaşmasını sağlar. Önceki versiyondan çok daha hızlı çalışan Panda Internet Security (İnternet ve Bilgisayar Güvenliği Programı) ile tüm internet aktivitelerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Yanlışlıkla veya hasar ile gelen veri kaybını engelleyin
Önemli dökümanlarınızı kaybetmenizin geri dönüşü yoktur. Bu bilgileri PC`nizde saklarsınız. Ancak Pc`nize bir saldırı olduğu zaman bu bilgiler silinebilir veya elinizden alınabilir. Bu sebeple verilerinizi dosyalarınızı önemli kişisel bilgilerinizi korumak için yedeklemeniz gerekmektedir. Profesyonel bilgisayar kullanıcıları bilgisayar ve internetin her zaman için sınırlarını zorladıkları için elde ettikleri eski verileri en rahat yedekleme yolu ile korumaktadırlar. Yedekleme olmadan bir bilgisayar kullanıcı Pc`nin çökmesi ile birlikte oldukça önemli bir kayba uğrar. Ancak verilerinizi bilgilerinizi dosyalarınızı Panda Internet Security ile yedeklediğiniz zaman bu kaybınızı en az hasar ile atlatmış olursunuz. Kolayca ve rahatlıkla dosyalarınızı yedekleyin!

Kişisel bilgilerinizi koruyun
Ne zaman online olarak bir banka işlemi yada bir alışveriş işlemi yaparsanız o zaman kişisel bilgilerinizi teyit etmeniz gerekmektedir. Bunun için kredi kartı numaralanızı hesap numaralarınızı internet ortamında girmeniz gerekmektedir. Dolayısı ile oldukça yüksek seviyede korumaya ihtiyacınız vardır. Panda Internet Security, size bu kimlik korumasını sunar. Ne zaman bilgilerinizin bilgisayar dışına çıkarıldığını algılar ve sizi bu konuda uyarır. Kimsenin kişisel bilgi ve hesaplarınıza erişmesine izin vermeyin!

Onaylanmayan web sitelerine girişleri engelleyin
Çocuklarınızın izin vermediğiniz zararlı içeriğe sahip sitelere girmeleri konusunda endişeleriniz bulunuyorsa bu endişelerinizi Panda Internet Security ile giderebilirsiniz. Ebeveyn Kontrolü uygulaması sayesinde çocuklarınızın hangi sitelere girip giremeyeceğini siz belirleyebilirsiniz. Böylece internetin zararlı yönlerinden ailenizi korumuş olursunuz. Çalışanlarınız için de istemediğiniz siteleri engelleme yoluna gidebilirsiniz. İnternetin nasıl kullanılacağını siz belirleyin!

Otomatik olarak tüm virüs tiplerini belirler ve etkisiz hale getirir
Eğer bir harddiskiniz kaybolduysa, eğer bilgisayarınız başlatılırken bir hata çıkıyorsa, veya bir dosyanız kullanılamaz bir durumda ise, veya bu gibi durumlara benzer durumlar ile karşılaşılıyorsa sisteme bir virüs bulaşmış olabilir. Bu durum internette sörf yaparken, bir dosya indirmişken, bir mail eklenti dosyası açarken oluşmuş olabilir. Truva atları veya solucanlar için de aynı durum geçerlidir tabiki.
Panda Internet Security ile interneti rahatça kullanabilir, download yapabilir veya dosyalarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ve üstelik virüs, solucan veya truva atları için hiç bir endişeye kapılmanıza gerek yok. Sisteminizin hastalık kapmasını unutun!

Bilgisayarınızı Spyware`lerden koruyun
Bilgisayarınızın yavaşlaması, istenmeyen ve her an her yerden karşınıza çıkan açılır pop-up pencereleri, bir anda değişen sistem özellikleri... Bunlar bir spyware`in sisteme giriş yaptığının işaretleri olabilir. Gerçek tehlike ise bu casusların sizin gizli ve önemli dosyalarınıza erişmesi ve bunları çalması olacaktır. Üstelik sizin bu durumdan haberiniz bile olmayacaktır.
Panda Internet Security spyware`leri belirler ve tamamı ile sistemden siler. Ve güvenliği belirsiz olan programları da otomatik olarak veya isteğe bağlı olarak siler. detects and completely removes spyware and other annoying programs automatically. Özel dosyalarınızı güvence altına alın!

Online dolandırıcılara karşı kendinizi savunun
Bir çok email sizin online banka hesapları bilgilerinizi ele geçirmek için düzmece olarak hazırlanmıştır. Sizin bankanız tarafından gönderilmiş bir email olarak gözükecek şekilde düzenlenen bu tarz emaillar sizin banka hesaplarınıza ulaşmak için düzenlenmiştir. Bu tür tuzaklara düşmenin maliyeti oldukça pahalı şekilde sonuçlanabilir. Banka hesaplarınız elinizden gidebilir. Hesaplarınızdaki paralar bir anda çekilebilir. Panda Internet Security bu tür emailleri belirleyerek sizi uyarır.
Panda Internet Security sizi bu tür tehlikelere karşı korur. Banka ve alışverişlerinizi güven içinde yapın!

İzinsiz web sitelerine karşı kendinizi koruyun
Bir çok zararlı yazılım sertifikasız bir internet sitesine girdiğiniz zaman sisteminize sızar. Panda Internet Security tehlikeli web sitelerine karşı ve buralardan gelebilecek tehlikelere karşı her zaman tetikte. İnternette güvenle sörf yapın!

Gizli şekilde Pc`nize sızmaya çalışanları belirler
Rootkit`ler gizli girişlerdir ve özellikle güvenlik duvarlarına farkettirmeden sisteme sızmaları ile ünlüdür. Bu girişler sistem işlemi olarak gözükürler bu sebeple belirlenmeleri oldukça zordur. Panda Internet Security ile bu sorunları dert etmenize gerek kalmaz. Yardımcı koruma sistemleri sisteminize sızmaya çalışan tüm girişleri engeller. Gizli, görünmez girişlere karşı Pc`nizi koruyun!

Çifte koruma
Bazı girişler bir kaç saat içerisinde oluşur ve yayılır. Bu sırada Pc`niz bu girişlere karşı kendisini koruyabilecek güncellemeleri yapamamış olabilir. Ve böylece saldırıya açık hale gelmiş olursunuz. İşte burada devreye Panda Internet Security`in sahip olduğu TruPrevent teknolojisi devreye giriyor. Bu gelişmiş teknoloji zekice bir şekilde sisteminize girmeye çalışan yazılımı tarıyor ve anında zararlı bir yazılım olduğunu anlayıp sisteme girişini tamamen engelliyor. Yani daha size ulaşmadan virüs ortadan yok oluyor. Bunun anlamı ihtiyacınız olduğu anlarda size destek kuvvet veren bir teknolojinin her daim yanınızda olması demektir. Kimliği belirsiz girişlerden bir adım önde olun!

Hacker ve davetsiz misafirleri engelleyin
İnternete bağlandığınızda bir çok program Pc`nize sızmaya çalışır. Bazıları çok tehlikeli değildir ve bunları bir kaç güncelleme ile geçiştirebilirsiniz. Ancak diğerleri sizin bağlantınızı veya bilgisayar kontrolünüzü ele geçirmeye yöneliktir.
Panda Internet Security düzenlenebilen kişisel güvenlik duvarı sayesinde davetsiz misafirleri ve hackerları engeller. Bilgisayarınızı kaleye dönüştürün!


2011 Sürümünde Öne Çıkan Özellikler:
  • Her türlü kötü amaçlı yazılıma karşı koruma. Panda topluluğundan toplanan bilgi sayesinde, sizi bilinen ve bilinmeyen tüm kötü amaçlı yazılımlara karşı gerçek zamanlı korur. GELİŞMİŞ!
  • Panda USB Aşısı, PC ve USB sürücünüzü bulaşmaya karşı korur. GELİŞMİŞ!
  • Sanal Klavye sayesinde, parolanızı güvenli bir şekilde yazın. YENİ!
  • Panda Güvenli Tarayıcı (sandboxing): Bir web sitesinin tehlikeli olduğundan mı şüpheleniyorsunuz? Siteye, Güvenli Tarayıcı (sandboxing) üzerinden risk almadan erişin. ARTI!
  • Multimedya/Oyun Modu: çoklu ortam dünyasının keyfini sürün ve kesintisiz oyun oynayın. Antivirüsünüz, canınızı sıkmadan izlemeye devam eder. YENİ!
  • Yeni Ev Ağı Yöneticisi evinizdeki bilgisayarların güvenlik durumlarını denetler. YENİ!
  • Panda GüvenliCD bilgisayarınızdaki tüm kötü amaçlı yazılımları temizler. En son antivirüs teknolojilerini almak için İnternete bağlanır. GELİŞMİŞ!
  • Gelişmiş Ebeveyn Denetimi sayesinde, çocuklarınızın uygun olmayan içerikle karşılaşmadan İnternette dolaşmasını sağlayın. GELİŞMİŞ!
  • 2GB Online Yedekleme üzerinden, verilerinize her yerden ulaşın. GELİŞMİŞ!
  • Nerede olursanız olun, Uzaktan PC Erişimi sayesinde ev veya iş bilgisayarınıza erişin. YENİ!
  • Dosya şifreleme ile dosyalarınızı meraklı gözlerden koruyun. YENİ!
  • Silinmiş dosyaların geri alınabileceğini biliyor muydunuz? Dosyaları, kimsenin erişemeyeceğinden emin olarak, sonsuza dek silin. YENİ!

 
Tag: Panda Internet Security, 2011, Panda,Internet,Security,
 

başa dön

 

 

Üyelik sistemimiz forum sayfamıza kaydırılmıştır. Buradan forum sayfasına ulaşabilirsiniz.

 

 

 Bu kategorilere de göz atın.
  Web Dizayn Araçları
  Veritabanı Uygulamal
  Uygulamalar
  Sunucular
  Sayfa Tasarlayıcılar
  Java ve Javascript Y
  Hazır Scriptler ve A
  Editörler
  Animasyon ve Grafik
  Teppro
  Prolink
  Laconte
  Inca
  Hauppage
  Fly
  Avermedia
  Asus
  VİA Onboard
  Realtek
  Quake
 

 
Son Eklenen Dokümanlar
1 Firefox ta localhost ayarı
2 Windows 7 Kurulumu Resimli Anlatım
3 Wibia toolbar artık her yerde
4 Windows Live Communications Platform Hatası ve Çöz
5 Veritabanına bağlanmak ve veri almak
6 CheckBox ile toplu silme
7 Veritabanından Rastgele Veri çekme (asp)
8 Veritabanı, kayıt ve silme işlemleri
9 Form bilgileri
10 ASPye giriş
 

 

 

 

 
Anasayfa | En Fazla indirilenler | Son Eklenenler | Son Etiketler | Canlı Tv | Dökümanlar | Haberler | İletişim | Google | Forum | Program indir
. Editörlük Başvurusu . Reklam

   © 2007 - 2009 indirme.net™ All rights reserved Duman Web Hizmetleri™.