ortak hatim

 

 

 
Anasayfa >> Windows >> Çocuklar ve Veliler>> Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum İlkokuma Eğitimi 
Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum İlkokuma Eğitimi   Bookmark and Share
 
 
Ekran Görüntüsü
 İndirilme: 297
 Rating: 4/5 |

İndirme sepetine
Güncel bilgi gönder
 Lisans: DenemeSürümü,25YTL
 Boyut / OS: 58,20 MB, Windows 98/Me/XP
 Eklenme tarihi: 17.04.2011 14:06:26
 Ekleyen: admin
 
Kullanıcı Önerileri Eğer daha önce kullandıysanız, önerir misiniz?
EVET (6)      HAYIR (6) Toplam (12) Kişi Oy Kullanmıştır Evet  Hayır
Yorum oku Yorum yaz Tavsiye Et
 
   Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum İlkokuma Eğitimi  indir
Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum İlkokuma Eğitimi    Nasreddin Hoca ile Okuma Yazma Öğreniyorum ilköğretim 1. sınıf okuma yazma öğretimi

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün Türkiye çapında yapmış olduğu ve 2006-2007 eğitim öğretim dönemi içinde sonuçlandırılan “Bilişim Teknolojisi Destekli Eğitimde Yaratıcı Örnekler Proje Yarışması” nda Genel Klasmanda TÜRKİYE 3.sü , kendi dalında TÜRKİYE 1. si olarak kendini ve kalitesini ispatlamış, aynı zamanda bu dereceyle MEB ödüllü tek ilkokuma eğitimi yazılımı olma özelliğini de kazanmış bir “Okuma Yazma Eğitim Programı “ sunuyoruz sizlere.

Yeni Müfradat Programına uygun olarak hazırlanan Nasreddin Hoca ile Okuma Yazma Öğreniyorum ilkokuma Eğitimi”; bilgisayar oyunları, animasyonlar, müzikler ve çok çeşitli görsel materyaller eşliğinde bilgisayar destekli bir şekilde ilköğretim 1. sınıf öğrencilerine ilkokuma yazma öğretimini sevdirip,bu süreci başarıyla tamamlamalarını amaçlamaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı İlköğretim okullarımızda uygulanmakta olan “Ses Temelli Cümle Yöntemi” ne göre ve hazırlanan TEK İLKOKUMA YAZMA EĞİTİM PROGRAMI olup ayrıca ilköğretim 1. sınıf ilkokuma eğitiminde “Web Kamera ve Akılı Tahta Uygulamalarını”  Türkiye’ de ilk defa kullanan Gerçek İnteraktif Eğitim yazılımıdır.

Değerli Öğretmenler ;
Yeni müfredata uygun biçimde düzenlenen, Nasreddin Hoca ile Okuma Yazma Öğreniyorum Eğitim Seti, dersliğinizdeki eğitim ortamını bütünüyle değiştirecek. Projeksiyon cihazı, bilgisayar, akıllı tahta gibi donanımlarla tam uyumlu olarak kullanabileceğiniz interaktif eğitim cd mizin, eğitim etkinliklerinizin verimliliğini şaşırtıcı biçimde arttırdığına tanık olacaksınız. Öğrencileriniz interaktif uygulamalar sayesinde izleyici olmaktan çıkarak etkinliğin merkezinde yerlerini alacaklar.
Animasyon ve oyunlar üzerine kurgulanmış eğlenceli bir içerik, müfredatın belirttiği aşamalara uygun biçimde gelişen ilkokuma yazma eğitimi uygulamaları, ilk kez hepsi bir arada. Üstelik sınıfınızda etkinlik olarak uygulayabileceğiniz, basılı eğitim malzemesi desteğiyle!

Sayın veliler;
Çocuğunuz artık büyüdü. Okullu oldu. Bu yıl birinci sınıfa başlayacak..Okuma yazma öğrenecek. Böylece kendini aydınlık bir yaşama hazırlayacak gerekli bilgiye erişme yeteneği kazanacak. Peki bu aşamayı severek, eğlenerek ve doğru biçimde gerçekleştirmesini ister misiniz?
Nasreddin Hoca ile Okuma Yazma Öğreniyorum Eğitim Seti bunu en ekonomik ve verimli biçimde sağlar.
Piyasada büyük maliyetlerle, ayrı ayrı ürünler olarak temin etmekte zorlanacağınız ses kartları, sözcük avı oyunu, sekizli okuma serisi ve interaktif eğitim cd sini size en uygun koşullarda sunuyoruz.
Yeni müfredata uygun biçimde düzenlenen, bu eğitim Seti, çocuğunuzun okuma yazmaya geçişinde en büyük yardımcınız olacak.
Animasyon ve oyunlar üzerine kurgulanmış eğlenceli bir içerik, müfredatın belirttiği aşamalara uygun biçimde gelişen ilkokuma yazma eğitimi uygulamaları, ilk kez hepsi bir arada. Üstelik sınıfta ve evde kolayca uygulayabileceğiniz etkinlikler içeren, basılı eğitim maalzemesi desteğiyle!


SET İÇERİĞİ

A. İnteraktif Eğitim Cd si:

“Nasreddin Hoca ile Okuma Yazma Öğreniyorum Eğitim CD’si aşağıdaki bölümlerden oluşmaktadır.

1-Düzenli Çizgi çalışmaları:
Web kamerası desteğiyle düzenli çizgi çalışmaları, harflerin yazılış yönlerini oluşturan temel çizim biçimlerini öğrencilerinize kavratmak için gerçekleştirebileceğiniz, benzersiz bir yazmaya hazırlık uygulamasıdır.

2-Seslerin sezdirilmesi:
Çizgi film tadındaki animasyonlarla,oyunlarla olay örgüsü içinde öğrencilerinize/çocuğunuza sesleri sezdirebileceksiniz.

3-Seslerin Kavratılması:
Öğrencilerinizin/çocuğunuzun bire bir içinde yer alacağı interaktif oyun uygulamalarıyla , sesleri kavramasını ve diğer ses ve işaretlerden ayırt etmesini sağlayacaksınız.

4-Harflerin Yazılışı:
Seslendirmeli olarak harflerin yazılış yönlerini sayısız kez tekrarlatabilir, Mouse, grafik tablet ya da akıllı tahta kullanarak uygulatabilirsiniz.


5-Hece, Kelime, Cümle ve Metinlerin Oluşturulması:
İlkokuma yazma öğretimi, kavratılan seslerin birleştirilerek, yeni hece, kelime, cümle ve metinlerin oluşturulmasıyla gerçekleştirilir. Hecelerin oluşturulması, kritik açık hecelere ulaşma, yeni kelimelerin türetilmesi ve kavratılması, kelimelerin bir araya getirilmesiyle oluşan cümleler üzerinde çalışma ve metinlere varan eksiksiz bir etkinlikler bütününü cd içeriğinde bulacaksınız.

6-Değerlendirme:
Eğlenceli  bilgisayar oyunlarının öğrencilerinizin/çocuğunuzun öğrendiklerini sınamanızı sağlayacak değerlendirme etkinliklerine dönüştüğünü düşünün. İnteraktif eğitim cd mizle artık bu mümkün. Öğrencileriniz/çocuğunuz eğitim ve değerlendirme etkinliklerine sıkılmadan, üstelik motive biçimde katılacaklar. Eğlenerek öğrenecekler ve öğrendiklerini göstermekten keyif alacaklar.

7-Etkinlik Sayfaları:
Cd içeriğinde bulunan uygulamalarla bire bir örtüşen 360 sayfalık etkinlik sayfaları pdf formatındadır. Bu sayfaları sırasıyla çoğaltarak, öğrencilerinize/çocuğunuza sınıf/ev etkinliği olarak uygulatabilirsiniz.

B-Ses Kartları:
Her bir ses için, o sesi gösteren harflerin yazılış yönlerini, önemli kelimelerin oluşumlarını içeren, ilgili görsellerle süslenmiş ses kartları, öğrencilerinizin/çocuğunuzun sesleri tanıması ve kavramasını sağlamak yanında, okumaya geçiş süreçlerini de hızlandıracak bir araçtır. Yalnızca sesleri değil sıfırdan dokuza kadar olan rakamları da içerir.


C-Sözcük Avı Kartları:
Tombala oyununa benzer bir yapıya sahip olan sözcük avı oyunu, bir gurup içinde verilen ses, hece ve kelimelerin  öğrenci tarafından kart üzerinde bulunması üzerine kurgulanmıştır. Eğlenceli ve öğretici bir sınıf içi/ev  etkinliğidir.

D-Okutan Kitaplar:
Sekiz kitaptan oluşan bu seri, ilk sesin verildiği andan itibaren, yürütülen okuma yazma çalışmalarına destek sağlar. Öğrencilerin/çocuğunuzun okuma hızı, anlama yetenekleri ve yeni kavradıkları seslerin önceki seslerle birleştirilerek pekiştirilmesi gibi önemli işlevleri yerine getirir.

Nasreddin Hoca ile Okuma Yazma Öğreniyorum Eğitim Seti İlkokuma yazma öğretiminde ihtiyaç duyduğunuz tüm içeriği size tek başına sağlar. Başta özel okullar olmak üzere bir çok eğitim kurumunda uygulanarak başarısı sınanmış ve kanıtlanmış bir kaynak olarak, benzersiz ve rakipsiz bir üründür.

Ayrıntılı bilgi ve demo indirmek için sitemizi ziyaret edin

 
Tag: Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum İlkokuma Eğitimi, , Nasreddin,Hoca,İle,Okuma,Yazma,Öğreniyorum,İlkokuma,Eğitimi,
 

başa dön

 

 

Üyelik sistemimiz forum sayfamıza kaydırılmıştır. Buradan forum sayfasına ulaşabilirsiniz.

 

 

 Bu kategorilere de göz atın.
  Hile Programları
  Gazino ve Şans Oyunl
  Dos Oyunları
  Çocuklar İçin Oyunla
  Çeşitli
  Arcade
  Araba Oyunları
  Aksiyon
  İş Hayatı ve Gündem
  Veritabanı
  Uygulama İş Ofis
  İnşaat Sektörü
  Sağlık Sektörü
  Eğitim Sektörü
  Çesitli Sektörler
  Sektör Grupları
  Planlama ve Ajanda
  Muhasebe
  Kelime İşlem
  Finans
 

 
Son Eklenen Dokümanlar
1 Firefox ta localhost ayarı
2 Windows 7 Kurulumu Resimli Anlatım
3 Wibia toolbar artık her yerde
4 Windows Live Communications Platform Hatası ve Çöz
5 Veritabanına bağlanmak ve veri almak
6 CheckBox ile toplu silme
7 Veritabanından Rastgele Veri çekme (asp)
8 Veritabanı, kayıt ve silme işlemleri
9 Form bilgileri
10 ASPye giriş
 

 

 

 

 
Anasayfa | En Fazla indirilenler | Son Eklenenler | Son Etiketler | Canlı Tv | Dökümanlar | Haberler | İletişim | Google | Forum | Program indir
. Editörlük Başvurusu . Reklam

   © 2007 - 2009 indirme.net™ All rights reserved Duman Web Hizmetleri™.