ortak hatim

 

 

 
Anasayfa >> Windows >> Tarayıcılar ve Gezginler>> Internet Explorer 7 Final (Son sürüm) 
Internet Explorer 7 Final (Son sürüm)   Bookmark and Share
 
 
Ekran Görüntüsü
 İndirilme: 263
 Rating: 4/5 |

İndirme sepetine
Güncel bilgi gönder
 Lisans: Ücretsiz(Windowslisansınabağlı)
 Boyut / OS: 14,80 MB, Windows Tümü (Yükleme farklılıklarına dikkat ediniz)
 Eklenme tarihi: 17.04.2011 13:56:34
 Ekleyen: admin
 
Kullanıcı Önerileri Eğer daha önce kullandıysanız, önerir misiniz?
EVET (5)      HAYIR (5) Toplam (10) Kişi Oy Kullanmıştır Evet  Hayır
Yorum oku Yorum yaz Tavsiye Et
 
   Internet Explorer 7 Final (Son sürüm)  indir
Internet Explorer 7 Final (Son sürüm)   
Bu program sadece lisanslı Windows ile çalışır.

Final yani tam biten sürüm şuan için İngilizce, Arapça, Fince, Almanca ve Japonca sürümlerini indirebiliyorsunuz. Türkçe sürüm yakında yayınlanacaktır.

src=http://www.microsoft.com/library/media/1033/windows/ie/images/interface/icons.gifYeni arayüz

Geliştirilmiş arayüz ile herşey daha basite indirgenmiş. Firefox`tan bildiğimiz TAB pencerelerde kullanıma büyük artılar sağlamakta...

src=http://www.microsoft.com/library/media/1033/windows/ie/images/rss/browser1.jpgRSS verilerini alabilme

Internet Explorer 7 ile artık favori sitelerinizi RSS verileri ile kolay ve hızlı takip edin.

IE7`de artık sitelerin arama sayfaları direk tarayıcıya entegre edilebiliyor. TAMindir`inkini yapmak isterseniz tıklayın.
Zaten sayfalara girdiğinizde arama tuşu turuncu oluyor ve isterseniz ekleyebileceğinizi gösteriyor.

Karışıklıktan kurtulun

Basit iyidir. Yeniden tasarlanan akıcı arabirim, gereksinim duyduğunuzdan fazlasını sağlıyor ve gerekli olmayanları ortadan kaldırıyor. Yeni görünüm ekranda Web sayfasının görüntülenen alanını en üst düzeye çıkarırken karmaşık araç çubuklarını da azaltıyor.
IE7

Daha azıyla daha fazlasını yapın

Sekmeli gözatma ile, tek bir Internet Explorer penceresinde birden çok Web sitesi açın. Tüm açık sekmelerin küçük resimlerini tek bir görünümde görüntüleyin. Birden çok sekmeyi tek bir sekme grubunda düzenleyin ve sık kullanılan olarak kaydedin.
IE7

İlk denemenizde düzgün yazdırın

Internet Explorer 7 geliştirilmiş yazdırma için metni otomatik olarak küçülterek Web sayfası içeriğinin yazdırılan sayfanıza sığmasını sağlar. Ayarlanabilen kenar boşlukları, özelleştirilebilen sayfa düzenleri, kaldırılabilen üstbilgi ve altbilgiler, değiştirilebilen yazdırma alanı gibi yazdırma seçenekleri de bulunur.
IE7

Haberlerin doğrudan size gönderilmesini sağlayın

En son haber ve bilgileri Web’de aramaktan yoruldunuz mu? Internet Explorer 7 sık kullandığınız sitelerdeki en son güncelleştirmeleri size gönderebilir. Internet Explorer 7 aracılığıyla RSS akışlarına abone olduğunuzda, çevrimiçi olarak en son bilgilere sahip olmanızı sağlayan kişiselleştirilmiş spor, haber ve alışveriş akışlarına anında erişim sağlayabilirsiniz.
IE7

Birden çok arama sağlayıcısı seçin

Araç çubuğu arama kutusu ile, sık kullandığınız arama sağlayıcısını kullanarak Internet’te doğrudan tarayıcınızdan arama yapın.
IE7

Güvenliği elden bırakmayın

Yeni ve güçlü Internet Explorer 7 mimarisi ve geliştirilmiş güvenlik özellikleri, kötü amaçlı yazılımlardan korunmanıza ve kişisel verilerinizin sahte Web sitelerinden ve çevrimiçi kimlik avı dolandırıcılığından uzak tutulmasına yardımcı olur.
IE7

Internet Explorer 7 iddialı geliyor

Resmi olmayan kaynaklardan sızan bilgiler yeni Internet Explorer sürümü hakkında daha ayrıntılı ipuçları veriyor. Giderek piyasa değerini kaybeden IE`nin yeni sürümünde olması muhtemel özelliklerin başını sekmeli pencere desteği, CSS2 ve beklendiği gibi artırılmış güvenlik çekiyor.

90`ların sonunda gerçekleşen `tarayıcı savaşları` başta Microsoft ve tarayıcı piyasasının efsane ismi Netscape arasında gerçekleşmişti. Karşılıklı açılan davalar, üst üste güncellenen sürümler ve yeni teknolojilerle kavrulan bu savaş, America Online`ın Netscape`i satın almasıyla sona erdi.

Bu tarihten sonra piyasanın tümüne sahip olan Microsoft kullanıcıların gereksinimlerini karşılamada biraz zorlandı. Özellikle güvenlik konusunda şikayetler giderek artıyordu. Sonunda kullanıcıların imdadına açık kaynak kodlu bir yazılım olan Firefox yetişti ve birçoklarına göre `ikinci tarayıcı savaşları` başlamış oldu.

Longhorn`dan önce

Şu ana kadar 25 milyondan fazla indirilen Firefox`un çıkışı, Longhorn işletim sistemiyle beraber beklenen Internet Explorer`ın piyasaya daha erken çıkacak olmasının yegane sebebi olarak gösteriliyor.

Bu gelişmeler ekseninde Microsoft ise soğuk kanlı bir tavırla bir süredir yeni Internet Explorer sürümü üzerinde çalışıyor. Şirket şu an yeni sürüm hakkında ayrıntılı bilgi vermekten çekiniyor. Yayınlanan bilgiler arasında IE7`nin uzun bir süredir hazırlanma aşamasında olan Longhorn işletim sisteminden bağımsız bir şekilde geliştirildiği ve güvenlik odaklı olacağı belirtiliyor.

Ayrıca verilen kısıtlı bilgilerde IE7`den sadece Windows XP Service Pack 2, Windows Server 2003 Service Pack 1 ve Windows XP Professional x64 kullanıcılarının faydalanabileceği de vurgulanıyor. IE 7`nin ilk betasının ise önümüzdeki yaz çıkması bekleniyor.


Microsoft`tan yeni IE hakkında ayrıntılı bilgi gelmese de firmanın anlaşmalı olduğu ortaklarından özel bilgiler sızmış durumda. Ortaklardan sızan bilgilere göre yeni IE`nin kod ismi Rincon. Gene bu bilgiler doğrultusunda IE 7; Uluslararası Alan İsmi (IDN), transparan Portable Network Graphics (PNG), sekmeli (tabbed) tarama özelliği ve tarayıcı üzerinden çıktı almayı kolaylaştıran yeni bir fonksiyon gibi yeteneklere sahip olacak. Ayrıca Microsoft`un özel bir RSS haber okuyucu istemcisi üzerinde de çalıştığı sızan bilgiler arasında bulunuyor.

IE 7`nin destekleyeceği bir diğer teknoloji de CSS2. Uzun bir zamandır Web geliştiricileri Internet Explorer`ın CSS desteğini güncellemesini bekliyordu. Sızan bilgiler arasında IE 7`nin CSS2`yi destekleyeceği fakat tamamen kapsamayacağı vurgulanıyor.

Ayrıca bilgiler arasında Microsoft`un şu an beta aşamasında bulunan Antispyware yazılımını IE 7`ye entegre edebileceği üzerinde de duruluyor. Güvenlik konusu ise belki de Microsoft`un üzerinde durduğu en hassas konu. Rss ve tab desteği ile birlikte phishing koruması bu sürümde öne çıkıyor.


 
Tag: Internet Explorer 7 Final (Son sürüm), , Internet,Explorer,7,Final,(Son,sürüm),
 

başa dön

 

 

Üyelik sistemimiz forum sayfamıza kaydırılmıştır. Buradan forum sayfasına ulaşabilirsiniz.

 

 

 Bu kategorilere de göz atın.
  Chat
  Çeşitli Araçlar
  Çevirmeli Ağ ve Araç
  Arama Programları
  Yiyecek ve İçecek
  Tarih
  Takvimler, Planlayıc
  Sözlük, Dil ve Çevir
  Spor
  Soy Ağacı
  Sağlık ve Beslenme
  Programlama Eğitim
  Müzik
  Matematik
  Hobiler
  Ev Envarteri
  E-Kitap ve Edebiyat
  Din
  Ders Araçları
  Çocuklar ve Veliler
 

 
Son Eklenen Dokümanlar
1 Firefox ta localhost ayarı
2 Windows 7 Kurulumu Resimli Anlatım
3 Wibia toolbar artık her yerde
4 Windows Live Communications Platform Hatası ve Çöz
5 Veritabanına bağlanmak ve veri almak
6 CheckBox ile toplu silme
7 Veritabanından Rastgele Veri çekme (asp)
8 Veritabanı, kayıt ve silme işlemleri
9 Form bilgileri
10 ASPye giriş
 

 

 

 

 
Anasayfa | En Fazla indirilenler | Son Eklenenler | Son Etiketler | Canlı Tv | Dökümanlar | Haberler | İletişim | Google | Forum | Program indir
. Editörlük Başvurusu . Reklam

   © 2007 - 2009 indirme.net™ All rights reserved Duman Web Hizmetleri™.