ortak hatim

 

 

 
Anasayfa >> Windows >> Güvenlik>> Kerio WinRoute Firewall 6.4.2
Kerio WinRoute Firewall  6.4.2 Bookmark and Share
 
 
Ekran Görüntüsü
 İndirilme: 271
 Rating: 4/5 |

İndirme sepetine
Güncel bilgi gönder
 Lisans: SüreKısıtlı,LisanslıSürüm499$
 Boyut / OS: 31,70 MB, Windows 2000/XP/2003/Vista
 Eklenme tarihi: 17.04.2011 13:56:34
 Ekleyen: admin
 
Kullanıcı Önerileri Eğer daha önce kullandıysanız, önerir misiniz?
EVET (5)      HAYIR (6) Toplam (11) Kişi Oy Kullanmıştır Evet  Hayır
Yorum oku Yorum yaz Tavsiye Et
 
   Kerio WinRoute Firewall 6.4.2 indir
Kerio WinRoute Firewall 6.4.2   Kerio WinRoute Firewall, küçük, orta boy ve hatta büyük işletmelerin rahatlıkla kullanabileceği ve güvenlik konusunda üstün çözümler sağlayabileceği, internet tabanlı güvenlik duvarı yazılımıdır.

Kurumsal ağınıza, kullanıcılarınıza, sunucularınıza ve kişisel bilgisayarlarınıza dahili VPN sunucusu McAfee antivirüs tarayıcısı, özelleştirilebilen web filtresi ve ICSA sertifikalı kullanıcı bazlı internet eişim yöneticisi modülleriyle çok katmanlı tam bir güvenlik sağlar.

Derin İncelemeli Güvenlik Duvarı

ICSA Laboratuvarları tarafından kurumsal güvenlik duvarları klasmanında tam sertifikasyona sahip olan Kerio Winroute Firewall, hem `stateful` paket incelemesi, hemde ayrıntılı protokol inceleme modülleri sayesinde tüm gelen ve giden internet trafiğinizi denetlemenize olanak tanır.

VPN, VPN İstemci & SSL VPN

Kerio WinRoute Firewall, dahili SSL tabanlı VPN sunucusu ile hem istemciden sunucuya, hemde sunucudan sunucuya sanal ağ bağlantıları tesis etmenizi kolaylaştırır. Bu sayede, merkez ofis ve şube bağlantıları, ve uzaktan çalışan personelinizin kurumsal ağınıza erişimleri, her zaman için yüksek güvenlik ile gerçekleşir.

Antivirüs Korumalı Ağ Geçiti

Kurumsal ağınızın ağ geçiti olarak gelen ve giden tüm elektronik posta, web trafiği, ve FTP transferlerinin virüslerden arındırılmasını entegre McAfee Antivirüs modülü ile gerçekleştirir. McAfee modülünün dışında, çeşitli 3. parti anti-virüs yazılımları ile de tam uyumlu olarak çalışabilmektedir.

Sörf Koruması

Web filtre modülü sayesinde, gezilen web sitelerini ve görsel öğeleri 58 ayrı kategoride tasnifleyip, kurumunuzun uygun bulmadığı içerikleri engellemesine olanak tanır. Bu sayede şirketler, eğitim kurumları, ve kamu kurum ve kuruluşları hem yasal yönden sorumluluk gerektiren uygunsuz içeriklerden, hem de çalışanlarının verimliliği yönünden de tedbirli olmanın rahatlığını elde eder.

İçerik Filtreleme

İleri düzey güvenlik özellikleri arasında MP3 müzik bloklama, kendiliğinden açılan gezgin pencereleri ve potansiyel olarak tehlikeli olabilecek programların filtrelenmesi gibi gelişkin imkanlar sağlar. Dahili P2P Eliminator modülü, Kazaa gibi peer-to-peer ağların kullanımı isteğiniz doğrultusunda kısıtlar.

Kulanıcı Bazlı Erişim Yönetimi

Ağınızdaki her kullanıcı, internet`e erişirken önce Kerio WinRoute Firewall`ın web tabanlı arayüzünden giriş yapmaya mecbur kılınabilir. Böylece, kısıtlamalar kullanıcı bazında, ve ip adresinden bağımsız olarak gerçekleşebilir. Active Directory ortamlarında bu girişler kullanıcı müdahalesi gerektirmeden şeffafça gerçekleşir.

Hızlı İnternet Paylaşımı

ADSL, kablo modem, ISDN, uydu sistemleri, dial-up ve kablosuz internet bağlantılarını sorunsuzca paylaştırabilen Kerio WinRoute Firewall, küçük, orta ve büyük ağlarda randımanlı internet kullanımını sağlar. Kullanıcılar bir internet bağlantısında problem olduğunda, yedek olarak tanımlanmış `fail-over` bağlantısına otomatik olarak geçirilirler.

VoIP ve UPnP Desteği

Kerio WinRoute Firewall, H.323 ve SIP protokolleri ile tam uyumlu çalıştığından, tüm VoIP trafiğinizi sorunsuzca internete yönlendirirken, VoIP altyapınızın internet üzerinden gelebilecek saldırılara karşı korunmasını sağlar. MSN Messenger gibi UPnP desktekli yazılımların, router ve/veya firewall üzerinde detaylı port ve protokol ayarları gerektirmeden anında çalışabilmelerine olanak tanır.

Kolay Yönetim, Uyarılar ve İstatistik Raporları

Yönetici konsolu, firewall`dan ayrı ve uzak bilgisayarlara kurulabilmekte, ve firewall ayarlarının her yerden yapılabilmesine olanak tanır. Tüm önemli olaylar, yöneticilere elektronik posta yoluyla otomatik olarak bildirilir. Temiz ve anlaşılır istatistiksel raporlar, ve detaylı loglar sayesinde yöneticiler hızlıca sorunlardan haberdar olup, kullanım alışkanlıklarını tespit etmekte fazla vakit kaybetmezler.

İleri Düzey Özellikler

  • Antivirüs tarayıcısı tüm HTTP, FTP, SMTP & POP3 trafiğinizi temizler.
  • Sörf koruması, kullanıcıların istenmeyen sayfalara ve sitelere erişimini engeller.
  • Tek Tık ile Kerio VPN İstemcisi uzaktan çalışan personelinizin güvenli biçimde yerel ağınıza bağlanmasını sağlar.
  • Şeffaf proxy cache, internet gezinimlerinizi büyük ölçüde hızlandırırır.
  • Zorunlu kısıtlamalar ve kullanıcı kimlik doğrulaması, kullanıcı bazında ayrıntılı erişim politikaları oluşturmanızı sağlar.

Sistem Gereksinimleri:

  • Pentium III
  • 256 MB RAM
  • Windows 2000/XP/2003/Vista/2008

 
Tag: Kerio WinRoute Firewall, 6.4.2, Kerio,WinRoute,Firewall,
 

başa dön

 

 

Üyelik sistemimiz forum sayfamıza kaydırılmıştır. Buradan forum sayfasına ulaşabilirsiniz.

 

 

 Bu kategorilere de göz atın.
  Mesajlaşma Programla
  Çevrim Dışı Gezginle
  Şifre Kurtarma & Kır
  Dosya Kurtarma
  Boot Diskleri
  Donanim
  Özel Paketler
  Google
  Basic Kit
  Özel Çözümler
  Visual Basic
  Qbasic
  Projeler
  Pascal
  Java
  Diğer Diller
  Delphi
  C ve C++
  Programlama
  Yerel Sunucular
 

 
Son Eklenen Dokümanlar
1 Firefox ta localhost ayarı
2 Windows 7 Kurulumu Resimli Anlatım
3 Wibia toolbar artık her yerde
4 Windows Live Communications Platform Hatası ve Çöz
5 Veritabanına bağlanmak ve veri almak
6 CheckBox ile toplu silme
7 Veritabanından Rastgele Veri çekme (asp)
8 Veritabanı, kayıt ve silme işlemleri
9 Form bilgileri
10 ASPye giriş
 

 

 

 

 
Anasayfa | En Fazla indirilenler | Son Eklenenler | Son Etiketler | Canlı Tv | Dökümanlar | Haberler | İletişim | Google | Forum | Program indir
. Editörlük Başvurusu . Reklam

   © 2007 - 2009 indirme.net™ All rights reserved Duman Web Hizmetleri™.